Landhaus Hefswal
Landgut Ter Wupping
Oostwolder Hof
Huningaheerd Beerta
Preise und Buchung Koch am Haus

Vakantieboerderij met zwembad

Groningen is bij veel vakantiegangers niet de nummer één gedachte om naartoe te gaan, maar daarom niet minder leuk! De provincie staat bol van de bezienswaardigheden op allerlei vlakken. De aangrenzende Waddenzee is ideaal voor een warme vakantiedag, Duitsland voor een stedentrip of dagje weg, maar natuurlijk ook de stad Groningen is een echte aanrader. De rijke historie en gebouwen zijn meer dan genoeg voor een paar dagen vakantieplezier. Ondertussen kunt u in onze vakantieboerderij met zwembad nadenken over de komende vakantiedagen.

Vakantieboerderij met privé zwembad en meer...

Alledrie de vakantieboerderijen met zwembad beschikken over een overdekt privé zwembad. Deze is te vinden in de speciale wellness ruimte. Naast een zwembad bezit de wellness ruimte ook over een sauna, jacuzzi en douche. Voor de kinderen is er een recreatieruimte aanwezig. Neem een kijkje bij de voorzieningen van onze vakantieboerderijen met privé zwembad:

Een luxe vakantieboerderij met zwembad huren

Bent u geïnteresseerd geraakt in één van de familiehuizen met zwembad? Mocht u een vraag hebben over een vakantieboerderij, dan kunt u met ons contact opnemen. Wilt u direct een vakantieboerderij reserveren, dan kunt u boeken via ons online reserveringssysteem.

Een vakantieboerderij met zwembad huren!

Vakantieboerderij met zwembad

Luxuriöse Gruppenunterkünfte für 20-30 Personen

Alle drei Denkmäler wurden renoviert und zu luxuriösen Fünf-Sterne Gruppenunterkünfte umgebaut. Sie mieten das komplette Landhaus und haben somit absolute Privatsphäre. Die vier Häuser sind mit allen modernen Annehmlichkeiten, wie Sauna, Whirlpool und Schwimmbad mit beheizter Terrasse, ausgestattet. Die Pools sind zertifiziert und entsprechen höchsten Qualitätsstandards. Die Qualität des Badewassers wird mittels eines elektronischen Systems kontinuierlich überwacht. Jedes Doppelzimmer verfügt über ein eigenes Badezimmer. Es gibt WLAN in allen Zimmern, sowie eine voll ausgestattete Küche, Breitbandfernsehen, Tischtennis, Trampolin und eine Spielscheune für die Kinder. Maßgeschneidertes Catering ist in Absprache möglich.

Die Denkmäler werden nicht an Gruppen von Jugendlichen vermietet.