Landhaus Hefswal
Landgut Ter Wupping
Oostwolder Hof
Huningaheerd Beerta
Preise und Buchung Catering & Dinerbox

Groepsverblijf met zwembad

Bent u op zoek naar een groepsverblijf voor een grote groep? Dan bent u bij Romantische Rijksmonumenten aan het goede vakantie-adres! Wij beschikken over luxe vakantiehuizen voor 20 personen. In onze ruime vakantieboerderijen is er genoeg ruimte voor iedereen met meerdere badkamers, slaapkamers, wellnessruimte en recreatieruimte. In de wellnessruimte vindt u van het groepsverblijf een zwembad. Het overdekte en verwarmde zwembad zorgt ervoor dat er het hele jaar door kan worden gezwommen. Ook tijdens koude en regenachtige dagen is er volop vermaak in de groepsaccommodatie. Maar laat de kou u zeker niet weerhouden om een dagje naar buiten te gaan. Elk seizoen brengt eigenschappen met zich mee die een vakantie extra speciaal maken. Het levert prachtige plaatjes en mooie momenten op.

Groepsverblijf met zwembad omgeven door prachtige natuur

Alle groepsverblijven zijn gelegen in de provincie Groningen. De omgeving van elk groepsverblijf leent zich uitstekend voor een wandel- of fietstocht. Ook zijn er diverse andere sportieve activiteiten te ondernemen in de nabije omgeving. U vindt onze groepsverblijven met zwembad in:

Groepsverblijf met zwembad

Luxuriöse Gruppenunterkünfte für 20-30 Personen

Alle vier Denkmäler wurden renoviert und zu luxuriösen Fünf-Sterne Gruppenunterkünften umgebaut. Sie mieten den kompletten Bauernhof und haben somit absolute Privatsphäre. Die vier Häuser sind mit allen modernen Annehmlichkeiten, wie Sauna, Whirlpool und beheiztem Indoorschwimmbad ausgestattet. Die Schwimmbäder sind zertifiziert und entsprechen den höchsten Qualitätsstandards. Die Qualität des Badewassers wird kontinuierlich über ein elektronisches System kontrolliert. Jedes Doppelzimmer verfügt über ein eigenes Badezimmer. Es gibt WLAN in allen Zimmern, sowie eine voll ausgestattete Küche, Breitbandfernsehen, Tischtennis und eine Spielscheune für die Kinder. Maßgeschneidertes Catering ist nach Rücksprache möglich.

Die Denkmäler werden nicht an Gruppen von Jugendlichen vermietet.