Landhaus Hefswal
Landgut Ter Wupping
Oostwolder Hof
Huningaheerd Beerta
Preise und Buchung Catering & Dinerbox

Weekend weg met grote groep

Het is tegenwoordig helemaal in. Een weekend weg met een grote groep. Groepen vrienden of vriendinnen die samen een weekendje weg gaan, een reünie die op een bijzondere locatie wordt gehouden of het welbekende familieweekend. Tijd doorbrengen met degene die u lief heeft. Even kort op vakantie met vrienden en/of familie om tot rust te komen en gezellig bij te kletsen. Ziet u het al helemaal zitten om een onvergetelijk weekend weg te beleven met uw familie of vrienden? Kies dan voor een verblijf in een luxe vakantiehuis voor 20 personen! De groepsaccommodaties zijn van alle gemakken voorzien zodat het nergens aan ontbreekt tijdens de vakantie.

Een landelijk weekend weg met een grote groep

Het mooie Groningen is een toplocatie voor een groepsvakantie. Onze groepslocaties beschikken over een ruime tuin of landgoed en zijn gelegen in de buurt van mooie natuurgebieden. Onze vakantieboerderijen geven u echt een landelijk gevoel! Onze groepsaccommodaties bieden plaats aan maximaal 18 of 20 personen. De accommodaties worden in zijn geheel gehuurd en hoeven dus niet gedeeld te worden met anderen. De drie vakantieboerderijen zijn voorzien van alle hedendaagse gemakken, waaronder een sauna, jacuzzi en overdekt zwembad met verwarmd terras. De zwembaden zijn gecertificeerd en voldoen aan de strengste kwaliteitseisen. Verder heeft iedere 2-persoonskamer een eigen badkamer. Het zal u nergens aan ontbreken tijdens een gezellige groepsvakantie in onze luxe vakantiehuizen.

Zet de eerste stap voor een weekend weg met een groep!

Weekend weg met grote groep

Luxuriöse Gruppenunterkünfte für 20-30 Personen

Alle vier Denkmäler wurden renoviert und zu luxuriösen Fünf-Sterne Gruppenunterkünften umgebaut. Sie mieten den kompletten Bauernhof und haben somit absolute Privatsphäre. Die vier Häuser sind mit allen modernen Annehmlichkeiten, wie Sauna, Whirlpool und beheiztem Indoorschwimmbad ausgestattet. Die Schwimmbäder sind zertifiziert und entsprechen den höchsten Qualitätsstandards. Die Qualität des Badewassers wird kontinuierlich über ein elektronisches System kontrolliert. Jedes Doppelzimmer verfügt über ein eigenes Badezimmer. Es gibt WLAN in allen Zimmern, sowie eine voll ausgestattete Küche, Breitbandfernsehen, Tischtennis und eine Spielscheune für die Kinder. Maßgeschneidertes Catering ist nach Rücksprache möglich.

Die Denkmäler werden nicht an Gruppen von Jugendlichen vermietet.