Landhaus Hefswal
Landgut Ter Wupping
Oostwolder Hof
Huningaheerd Beerta
Preise und Buchung Koch am Haus

5-sterren groepsaccommodatie in Groningen

Groningen is een provincie met veel natuur en ruimte. Daardoor biedt het ook veel rust en is het een geschikte plek voor ontspanning. Ontspanning waar u van kunt genieten met familie en/of vrienden. Vaak is het lastig om een geschikte accommodatie te vinden voor een grote groep. Met onze Romantische Rijksmonumenten is de keuze snel gemaakt! Wij hebben drie herenboerderijen gerestaureerd en omgetoverd tot luxueuze 5-sterren groepsaccommodatie in Groningen. Bij de restauratie zijn de stijl en de historie behouden gebleven.

Welke groepsaccommodatie in Groningen heeft uw voorkeur?

Alle groepsaccommodaties in Groningen zijn geschikt voor maximaal 20 personen. Met meerdere slaapkamers en badkamers is er genoeg ruimte voor de dagelijkse gang van zaken zonder elkaar daarbij in de weg te lopen.

Hopelijk is het weer u gunstig gezind en kunt u veel buiten verblijven in de omgeving of op het landgoed van de vakantievilla's. Zo niet, dan is in de groepsverblijven ook veel te doen.

Groepsaccommodaties met luxe faciliteiten

Elk luxueuze rijksmomument beschikt over een eigen landgoed met veel privacy en een privézwembad. Daarnaast is er ook nog vele andere luxe als

  • TV
  • spelcomputer
  • speeltoestellen
  • tafeltennistafel
  • tafelvoetbaltafel
  • sauna
  • jacuzzi
  • verwarmd terras

Wilt u een weekend weg met een grote groep? Neemt u dan contact met ons op of reserveer zelf online een groepsaccommdatie.

Zelf een groepsaccommodatie in Groningen boeken

Groepsaccommodatie Groningen

Luxuriöse Gruppenunterkünfte für 20-30 Personen

Alle drei Denkmäler wurden renoviert und zu luxuriösen Fünf-Sterne Gruppenunterkünfte umgebaut. Sie mieten das komplette Landhaus und haben somit absolute Privatsphäre. Die vier Häuser sind mit allen modernen Annehmlichkeiten, wie Sauna, Whirlpool und Schwimmbad mit beheizter Terrasse, ausgestattet. Die Pools sind zertifiziert und entsprechen höchsten Qualitätsstandards. Die Qualität des Badewassers wird mittels eines elektronischen Systems kontinuierlich überwacht. Jedes Doppelzimmer verfügt über ein eigenes Badezimmer. Es gibt WLAN in allen Zimmern, sowie eine voll ausgestattete Küche, Breitbandfernsehen, Tischtennis, Trampolin und eine Spielscheune für die Kinder. Maßgeschneidertes Catering ist in Absprache möglich.

Die Denkmäler werden nicht an Gruppen von Jugendlichen vermietet.